logo

ASIGURARI

 
ASIGURARI


webdesigner
CONSULTANT ASIGURARI DE VIATA
Maria Salagean

Despre mine
Asa cum probabil ca stii, fara un Consultant nu poti sa aderi la o pensie sau sa iti faci o asigurare. In primul rand consultantul este persoana care se va ocupa de formalitati. Nu ar trebui sa astepti sa vorbesti cu un consultant numai in momentul in care esti foarte hotarat.. E bine sa ne vedem din clipa in care esti interesat de unul din produsele de asigurari: Pensia Privata Obligatorie, Pensia Facultativa, Asigurare de viata.

E mai simplu sa afli informatii despre oricare din produsele de asigurari, sau despre oricare din cele doua pensii NN ING, daca iei legatura cu un Consultant. Pentru ca, oricat de bine te-ai informa de pe site-ul NN Asigurari si din alte materiale explicative, ai nevoie de o solutie care sa ti se potriveasca. Adica, ai nevoie de consiliere. Si, poate, de o versiune mult mai simplificata a produsului. Sau de "traducerea" unor termeni financiari.

Nu in ultimul rand, un Consultant ING devine Consultantul Tau NN. Pentru ca, de-a lungul unui contract, iti va sta la dispozitie cu informatii de fiecare data cand ai nevoie. Si pentru ca, daca nu il suni tu, te va contacta el atunci cand sunt lucruri pe care este important sa le stii.

Tot ce trebuie sa faci este sa initiezi tu primul contact. Gasesti mai jos datele mele de contact. Sa ne auzim cu bine!
 Consultant  Maria Salagean
 Telefon  0745-066487
 Email  maria.salagean@nnconsultant.ro

Traduceri
Veterinar
Asigurari
Contact

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS© 2011 - 20  Asigurari - Toate drepturile rezervate